(Richard Bjørnstad scoret et mål for juniorlaget .Foto: Espen Bråthen)


Junior slo Lørenskog 2 hele 7-0, og nå klatret de opp til 4. plass på tabellen. Det er veldig viktig, fordi de fem beste lagene slipper å spille kvalifisering til neste års 1. divisjon. Laget er et samarbeid mellom AHFK, AFSK, Søndre-Høland og Rømskog/Setskog.

 

Målfesten begynte allerede etter 11 minutter. Magnus Moen scoret etter litt klabb og babb etter ti minutter. 12 minutter senere dyttet Henrik Jensen inn 2-0. AHFK fortsatte å presse, men nivået sank betraktelig etter de to første scoringene.

Like etter pausehvilen giret AHFK opp ett hakk, og scoret tre mål på fire minutter. Først puttet Richard Bjørnstad, så Carl Oscar Borgersrud, før Christian Krogstad løp inn et innlegg. De to siste målene stod Erik Bjerke og Magnus Moen for.

Neste kamp er borte mot Kløfta 15/9 kl. 16:00.

 

Laget: Ahmed Jouini, Christian Helbostad, Aslak Enger Mjåland, Kristian Sæther, Jørgen Enger, Magnus Moen, Henrik Studsrud, Christian Krogstad, Magnus Fagersand, Carl Oscar Borgersrud og Henrik Jensen. Benyttede innbyttere: Richard Bjørnstad, Steffen Krogstad, Glenn Skogholt, Tormod Sørlie, Erik Bjerke og Martin Gadderud Holth.