Det ble til slutt en enkel 5-2-seier for vårt 5. divisjonslag mot Løvenstad. Spissdouen Anders Presterud og Henrik Jensen senket bortelaget med to mål hver.

 

Vi startet kampen med høyt press, hvor vi låste av motstandere og de ble tvunget til å slå langt. Allerede etter 13 minutter hadde Henrik Jensen satt inn to mål etter to flotte angrep. Deretter falt vi betraktelig i intensitet og trøkk. Vi slapp Løvenstad inn i kampen igjen, og godt hjulpet av dommeren reduserte og utlignet de før pause.

 

Full kontroll

 

Vi bestemte oss for å glemme de siste 20 minuttene og fokusere på hva som var bra i 1. omgang. Vi tok tak i kampen, og vi kjørte Løvenstad så og si i hele andre omgang. Spissmakker til Jensen, Anders Presterud, ville være med på moroa også. Han satte inn to gode innlegg fra Piotr og Martin, og derfra og ut cruiset vi inn til en enkel seier. Rosinen i pølsa stod innbytter Magnus Kragtorp for. Piotr serverte et strålende innlegg, og Martin stupheadet ballen i krysset. Perfekt avslutning.

 

Laget: Ahmed Jouini, Tor Erik Tømmerbakk, Bård Kolstad, Eirik Haugen (Magnus Kragtorp i 15 min), Jørgen Enger (Runar Nadden i 45 min), Mathias Oppegård, Espen Slorafoss, Lars Kopperud, Martin Lie (Piotr Smolec i 20 min), Anders Presterud (Patrik Hagen i ti min), Henrik Jensen.