I vår første treningskamp for 2014 sendte vi Gjerdrum hjem med seks mål i sekken. Etter mye fint spill, og noen strålende scoringer, vant vi 6-3 på Høland.

 

Banemannskapet hadde gjort en strålende jobb, så banen var like god som de som har undervarme. Gleden av å se den gode matta gjorde sitt til at guttene åpnet forrykende. Allerede etter ti minutter ledet vi 2-0. Steffen Krogstad og Anders Presterud scoret målene. Vi rundspilte Gjerdrum i cirka 30 minutter, før vi på en eller annen måte slapp de inn i kampen. De reduserte og utlignet på svakt forsvarsspill av oss, og omgangen ebbet ut med 2-2.

 

– De første 25 minuttene er det beste jeg har sett av dere, sa trener Bengt Krogstad i pausepraten, og man fokuserte på det positive. Det viste seg som et smart pauseprat, fordi vi tok tak i kampen igjen. Vi radet opp flere store muligheter, og etter noen herlige angrep ledet vi plutselig 6-2. Steffen, Lars-Petter Østengen, Henrik Jensen og Simen Ness scoret målene. Spesielt målet til unge Jensen var fantastisk. Stian vender spillet og slår ut til Richard Bjørnstad, som slår inn foran mål. Der kommer Henrik og dunder ballen i krysset. Det var godt målet var bolta fast!

Vi takker Gjerdrum for en god kamp, og ønsker de lykke til i årets 3. divisjon. Dommer Eddie Dysterud dømte en god kamp.

 

Neste treningskamp er juniorlaget som skal spille lørdag kl. 1200 på Høland mot Mysen. Velkommen!

 

En kort liten snutt fra kampen

 

Laget mot Gjerdrum: Ahmed Jouini, Mads Mærli, Eirik Haugen, Lars Kopperud, Henrik Studsrud, Martin Vestreng, Stian Skjæggenes, Steffen Krogstad, Richard Bjørnstad, Lars-Petter Østengen og Anders Presterud.

Benyttede innbyttere: Simen Ness, Henrik Jensen, Runar Nadden, Tormod Sørlie, Runar Nadden, Patrik Hagen og Mads Sæther.