15 år gamle Ola Vestreng brukte 33 minutter på å score et ekte hat-trick, etter å ha kommet inn ved pause for AHFK 2 mot Fenstad. Unggutten scoret de tre siste målene i 7-2-seieren.

Den unge midtbanespilleren sitt første mål var et kremmerhus av de sjeldne. Etter 13 pasninger endte ballen ute på vingen hos Piotr Smolec. Han slo den knallhardt inn, og Vestreng slo Fenstads stoppere i lufta og headet ballen i krysset. Nummer to kom etter et gjennomløp og tredje ble også headet i mål – av banens minste spillere.

–   Dette var utrolig moro. Den første scoringa var fantastisk, og det kom noen følelser, sa Ola etter kampen.

Fullt fortjent

AHFK 2 styrte stort sett hele kampen, og i tillegg til Ola stod Lars-Eirik Svardahl og Piotr Smolec for mye av moroa. Svardahl scoret to og hadde to målgivende, mens Smolec hadde hele fire målgivende. Storebror Bendik Vestreng og Simen Næss scoret også for AHFK.

– Vi spiller en veldig god kamp, og vi setter press på Fenstad i hele kampen. Det gir oss mange brudd og vi skaper flust med målsjanser. Imponerende med så mange unge gutter på laget, sier AHFK 2s trener, Espen Bråthen.

1-0 Lars-Eirik (Piotr) 9min, 2-0 Bendik (Lars-Eirik) 22 min, 3-0 Lars Eirik (Piotr) 26 min, 3-1 Daniel Badendyck 31 min, 4-1 Simen (Lars-Eirik) 31 min, 5-1 Ola (Piotr) 66 min, 6-1 Ola (Simen) 72 min, 7-1 Ola (Piotr) 85 min, 7-2 Jens Brustad 86 min. Gule kort: Bendik Vestreng, AHFK, Tobiasz Reznik, Fenstad.

AHFKs lag: Daniel Enersen (Terje Bystrøm i 45 min), Henrik Jensen (Martin Lie i 45 min), Runar Nadden, Tormod Bjerkrheim Sørlie, Richard Bjørnstad (Ola Vestreng i 45 min.), Simen Næss (Mats Sæther i 15 min), Kristian Sæther (Patrik Hagen i 15 min), Tor Erik Tømmerbakk, Piotr Smolec, Lars Eirik Svardahl (Erik Bjerke i 35 min), Bendik Vestreng (Sander Svardahl i 25 min)