På lørdag spiller vi årets første treningskamp i 2015. Vi skal opp til Årnes for å spille mot seriekollega Raumnes & Årnes.

Vi har trent godt i vinter, og nå skal se hvordan det ser ut i kamp. Det er dessverre mange forfall til den kampen, men det blir viktig og god kamptrening for de som er med. Nå er det bare å brette opp erma og vise at man skal ha en startplass når serien begynner. Spillere som Stian Skjæggenes, Lars-Petter Østengen, Lars-Eirik Svardahl, Lars Kopperud og Inge Olberg pluss flere får bryne seg på flere kamper sener ei vinter. Det er også veldig hyggelig at Richard Bjørnstad er tilbake etter det stygge beinbruddet i fjor.

Troppen:

AHFK_logoJonas Hemmingbye, Daniel Amundsen, Christian Helbostad, Bård Kolstad, Tormod B. Sørlie, Joar Akselsen, Eirik Haugen, Steffen Krogstad, Henrik Jensen, Kristoffer Lie, Martin Vestreng, Kristian Sether, Ola Vestreng, Simen Ness, Richard Bjørnstad, Bendik Vestreng, Vegard Aaserud.

 

Møt opp på Årnes kunstgras kl. 12:00

Steffen Krogstad scoret vårt mål.

Steffen Krogstad scoret vårt mål.