Det ble et knepent tap med 0-1 mot Fet i finalen. Fram til den dominerte vi og bøttet inn mål.

AHFK hadde feid igjennom sin gruppe med blant annet en sterk seier over Rømskog i gruppespillet. I semifinalen ble overraskelseslaget AFSK Oldstars feid av banen med 6-0 i sekken. Dermed ventet den finalen de fleste forventet før turneringens start.

AHFK tok raskt tak i finalen, mens Fet la seg bakpå og spilte klokt. Både Lars-Petter Østengen og Christian Helbostad kunne sendt AHFK opp i ledelsen, men Hoftvedt reddet den første og Helbostad skaut utenfor. Fet kjempet seg inn i kampen igjen, og de hadde noen gode kontringer.

Blaker i fokus
En blakerværing måtte til for å senke en blakerværing. AHFKs nye keeper Jonas Hemmingbye, fra Blaker, imponerte alle fremmøte. Han hadde holdt nullen i alle kampene frem til finalen. Han var solid i finalen også, men måtte til slutt gi tapt. Og det måtte en blakerværing til. Fets Kjetil Moren Bråthen utnyttet en feil av AHFK og dundret inn et skudd fra 10 meter. Utagbart for Hemmingbye.

Med kun tre minutter igjen måtte AHFK jage, men Fet holdt godt unna helt til siste sekund. Turneringens suverene toppscorer Martin Vestreng dundret et skudd i tverrligger og ned på streken. Samtidig gikk sluttsignalet i Aurskoghallen. Fet var AFSK Innecup-mestere.