I de forrige sesongene har Aurskog-Høland sluppet inn alt for mange mål. De har klubben gjort noe med foran denne sesongen. Fire nye spillere bakover på banen har skrevet under for AHFK.

Bakerst har unge og lovende Jonas Hemmingbye (20) kommet. Keeperen fra Blaker har erfaring fra Strømmen, og var med laget i Adeccoligaen for to sesonger siden. Fjoråret ble brukt i kongens klær i Skiold.

– AHFK har gitt et godt sportslig tilbud, og de har en klar plan for året med spillere og trenere. Det er noe jeg syns er interessant. I tillegg til det er det veldig moro for meg å spille fotball i det lokale miljøet. Oppkjøringen til nå har vært veldig bra, og jeg gleder meg selvfølgelig til sesongstart, sier Hemmingbye, som imponerte de aller fleste i AFSK Innecup i slutten av januar.

Christian Helbostad (20) er klar for AHFK. Bjørkelangingen kommer tilbake fra Rømskog.

– Jeg vil takke Rømskog for noen fine år, men jeg ser større muligheter for utvikling i AHFK. Opplegget fristet meg, og passer meg, sier Christian.

Akselsen klar

Denne uken ble også rutinerte Joar Akselsen (31) klar for AHFK. Etter flere år i nabo AFSK ønsker han noen nye erfaringer. Etter å ha spilt godt på treningene ble det et enkelt valg for Joar og AHFK.

– Det har vært et vanskelig valg da jeg har blitt godt mottatt de stedene jeg har trent. Jeg valgte AHFK på grunn av mye folk og godt trykk på treninger. Det blir et økt antall treninger, men jeg har fått klarsignal hjemmefra og det gjorde det valget enklere, sier Joar.

I april kommer også nok en unggutt tilbake til hjembygda. Jonas Stigen (20) har spilt noen år i Fjellhamar, men nå velger han å komme tilbake. Den raske backen er akkurat nå i militæret, men gleder seg til å spille fotball for AHFK.

– Jeg bytter til AHFK for det er en klubb i hjembygda som vil opp og frem. Akkurat nå er jeg i millitæret, men håper jeg kan bidra i slutten av vårsesongen og høstsesongen. Samtidig ser jeg frem til spennende og morsomme lokaloppgjør med mye publikum, sier Jonas.

Treningskultur

Alle disse spillerne har treningskultur i ryggraden, og det har vært viktig for oss med å hente disse gutta. Det er slike gutter vi trenger for å heve oss foran årets sesong. Nå er vi en spillergruppe på opp mot 30 spillere (senior + junior). Vi har fire økter i uka, og på lørdag spilles årets første treningskamp. Da skal AHFK til Årnes for å spille mot Trond Liens Raumnes & Årnes. Kampen starter 12:00.

 

Jubel1