Vi kommer til å presentere våre nye spillere fremover. Hvorfor ikke starte med det aller nyeste tilskuddet i stallen, Joar Akselsen.

Blakerværingen som kommer fra nabo Aurskog/Finstadbru gleder seg til årets sesong for Aurskog-Høland FK. 31-åringen tok et vanskelig valg med å forlate AFSK. Han har ni sesonger, og 155 kamper, i Blaker og de siste fem sesongene for AFSK. Der har han de to siste sesongene spilt 48 kamper og scoret fire mål.

– Det har vært et vanskelig valg da jeg har blitt godt mottatt de stedene jeg har trent. Jeg valgte AHFK på grunn av mye folk og godt trykk på treninger. Det blir et økt antall treninger, men jeg har fått klarsignal hjemmefra og det gjorde det valget enklere, sier Joar.

Hvordan ser du på årets sesong for din egen del?
– For egen del er målet først og fremst trene godt og vise meg fra en så god side som mulig. Det er flere gode spillere jeg kjemper mot så det blir uvant tøff kamp om plassene. Jeg håper og tror det gjør meg til en bedre spiller til tross for at jeg stadig blir eldre.

Hva tror du om årets sesong for AHFK?
– Når det gjelder sesongen for AHFK’s er det ikke satt noen målsetting ennå. Det blir uansett en tøff sesong da det er gode lag som rykket ned fra 3.div og det var flere gode lag som ikke rykket opp fra 4.div sist sesong.

Hovedtrener i AHFK, Arne Henrik Vestreng, er fornøyd med Akselsen.
– Han har treningsmoral og innsats. Det trenger alle klubber. Det er sånne spillere vi ønsker, og det har vi fått tak foran årets sesong.

Vi noterer at AFSK-folk har piggene sine ute mot Akselsen (det meste er kun moro) på sosiale medier, og Joar må regne med å få noen stikk. Det at de ikke klarer å bruke det riktige klubbnavnet vårt får vi sette på kontoen for litt for lite respekt.