Nummer to på vår presentasjonsliste av nye spillere er Christian Helbostad. Bjørkelangingen er tilbake hos oss etter en periode i Rømskog/Setskog. 

Den raske og kondisjonssterke backen, som også kan spille ving, kommer inn og bidrar til økt konkurranse i laget. 20-åringen spilte 70 kamper for Rømskog/Setskog. De to siste sesongene spilte han 39 kamper, scoret to mål og pådro seg tre gule kort.

– Jeg vil takke Rømskog for noen fine år, men jeg ser større muligheter for utvikling i AHFK. Opplegget fristet meg, og passer meg, sier Christian.

Hvordan ser du på årets sesong for din egen del?

– For min egen del handler det mye om å trene godt nå i førsesongen, og prestere godt i treningskampene. Det er liten tvil om at det er tøff kamp om plassene i år, og jeg vil veldig gjerne være med å prege årets sesong, sier Helbo.

Hva tror du om årets sesong for AHFK?

– Jeg har troen på en sterk sesong for AHFK i år. Vi har en sterk stall og kommer til å få igjen for det mot slutten av sesongen. Men vi bør helt klart havne over Rømskog, sier Christian som maner til litt naborivalisering.

Christian kommer til å møte sine tidligere lagkamerater allerede 14. februar. Da er det treningskamp på Høland stadion kl. 14:00. Den første seriekampen mellom lagene er satt til 11. mai på Rømskogbanen.

Vi ønsker Christian lykke til hos oss!