Lørdag kl. 12:00 møter vi Eidsvold IF på Høland stadion. Alle de siste oppgjørene har endt med fem eller flere mål.

Nå skal vi spille vår femte treningskamp, og etter en god kamp mot Flisa sist gleder vi oss til kamp mot seriekollega Eidsvold IF. Kampene mot EIF har gitt oss utfordringer med sin offensive spillestil med flere gode offensive spillere. Oppgjørene har alltid vært målrike, og det har ikke alltid gått vår vei i oppgjørene.

Siste fire seriekamper:

2013:

EIF – AHFK 2-3
AHFK – EIF 2-5 (Den famøse kampen hvor lyset gikk midtveis i andre omgang)

2014:

EIF – AHFK 8-2 (uff)
AHFK -EIF 3-3

Som dere ser så ligger det an til bra med mål i lørdagens kamp. Begge lagene stiller gode lag, så får vi se om det blir for mye fokus på det defensive. Eidsvold har foran denne sesongen fått inn flere gode spillere, og stallen ser bra ut for rødtrøyene fra Øvre Romerike. Vi har foran denne kampen mange forfall, dessverre. Noen er skadet, noen jobber og noen koser seg med ferie – deriblant tre keepere. Dermed står vår keepertrener Rune Hoftvedt mot EIF. Men, vi stiller uansett vår sterkeste lag for dagen. Eidsvold IF mangler blant annet den gode vingen Marius Rødsrud.

 

Lagene:

AHFKs lag: Rune Hoftvedt – Christian Helbostad, Eirik Haugen, Lars Kopperud, Joar Akselsen – Henrik Jensen, Ola Vestreng, Stian Skjæggenes, Richard Bjørnstad – Bård Kolstad og Lars-Eirik Svardahl. Innbyttere: Daniel Amundsen, Runar Nadden, Tormod B. Sørlie, Henrik Bjørnstad, Bendik Vestreng, Mathias Nilsen.

Eidsvolds lag: Glenn Wilsgård – Simen Martinsen, Andreas Grimstad, Ståle Granheim, Tommy B. Nilsen – Gaute Granheim, Espen B. Ottesen, Otto Dahl, Stian Halberg – David Jansen og Magnus Iversen. Innbyttere: Vegard Tanem, Martin Andresen, Jim Pedersen og Oscar Ekstrøm.