Vi dro i land en sterk seier mot 3. divisjonslaget Oppsal på lørdag. Vi vant 3-1 etter scoringer av Martin Vestreng 2 og Bård Kolstad.

I strålende solskinn på Bjørkelangen var vi spente før kampen mot Oppsal. 3. divisjonslaget fra Oslo har de siste årene vært et meget godt lag, og har hatt stort fokus på å egne spillere. Vi fikk allerede fra start merke at de hadde et høyt tempo og var gode til å vende spillet. Målet vårt før kampen var å ligge tett i de firere defensivt, og det løste vi i perioder godt. Utfordringen i første omgangen var å holde på ballen i litt lengre perioder. Til tross for det så skapte vi to store sjanser, og hadde vi vært heldige kunne vi ledet. Oppsal hadde klart mest ball, men vi var solide bakover og slapp de sjelden til.

Jonas Hemmingbye mot Oppsal.

Jonas Hemmingbye mot Oppsal.

I andre omgang fokuserte vi på mer av det offensive spillet, og vi klarte å holde godt på ballen. Det kom til og med scoringer – som det stort sett alltid gjør. Ola Vestreng dro seg innenfor sekstenemeteren og ble felt. Storebror Martin Vestreng satte inn straffen. Noen minutter senere avanserte Joar Akselsen oppover vår venstreside. Et perfekt innlegg traff Bård Kolstad som headet ballen i mål. Vi fortsatte å være gode i andre omgang, og vårt tredje mål kom på nok en straffe. Kolstad ble felt, og Vestreng scoret sikkert.

Oppsal reduserte en gang, og vi vant til slutt 3-1. Det var en godt gjennomført treningskamp som gir oss selvtillit fremover. Neste kamp er borte mot Gjerdrum lørdag 21. mars kl. 16:00.

–  Det var veldig godt for oss bak der å vise at vi kan. Vi er ofte gode mot gode lag, og så er vi svake mot dårlige lag. Vi har fortsatt en jobb å gjøre før seriestart, sier midtstopper Eirik Haugen.

– Godt gjennomført kamp mot et sterkt 3. divisjonslag, var Arne Henrik Vestrengs kommentar til kampen.

Laget: Jonas Hemmingbye, Christian Helbostad, Eirik Haugen, Lars Kopperud, Joar Akselsen, Henrik Jensen, Martin Vestreng, Steffen Krogstad, Ola Vestreng (Runar Nadden i ti min), Bård Kolstad, Bendik Vestreng (Mathias Nilsen i ti min).

Eirik Haugen mot Oppsal.

Eirik Haugen mot Oppsal.