I årets første seriekamp feide vi Eidsvold Turn 2 av banen. Lars-Eirik Svardahl scoret tre mål i 6-2-seieren.

Vi var på hugget allerede fra start, og vi kjørte stort sett over hjemmelaget til pause. Vi scoret fem mål, men kunne like gjerne hatt ni mål. Målscorere i første omgang var Henrik Jensen, Lars-Eirik Svardahl 3 og Joar Akselsen. Flere av målene kom etter godt spill.

– Vi spilte en god 1. omgang. Da så vi igjen mye av det vi har jobbet med i forberedelsene. Bra duellspill, gjenvinning og gode kombinasjoner i høyt tempo. Etter spill og sjanser kunne vi ledet 9-0 etter 1. omgang, sier trener Arne Henrik Vestreng.

I andre omgang slapp vi oss litt ned, og da blir man straffet. Turn reduserte to ganger. Så tok vi tak i kampen igjen det siste kvarteret, og Henrik Jensen satte inn sitt andre og vår sjette scoring.

– Nå gjelder det å bygge videre på det som fungerte bra, og jobbe med det som kan bli bedre. Spillerne vet veldig godt hva som kreves for å gjenskape gode prestasjoner, sier Vestreng.

Neste kamper:

15/4 Flisbyen – AHFK 2
21/4 AHFK – Åkrene

Laget: Jonas Hemmingbye, Christian Helbostad, Lars Kopperud, Eirik Haugen, Joar Akselsen (Inge Olberg i 30 min), Henrik Jensen, Martin Vestreng, Steffen Krogstad, Ola Vestreng, Lars-Eirik Svardahl (Lars-Petter Østengen i 30 min), Bård Kolstad (Bendik Vestreng i 30 min).