Etter en tung start mot Fet 2 og Flisbyen er vi klare for vår første seier. I kveld skal vi opp til Ull/Kisa for å møte den rutinerte gjengen der oppe.

AHFK_logoVi har med fire juniorer og to guttespillere fra start i oppgjøret mot voksne karer. Målet må være å løpe rundt de, og i tillegg passe på spissparet Stian Slattum og Harald Heggelund – de har øst inn mål i tidligere sesonger. Richard Bjørnstad og Stian Skjæggenes er på vei tilbake fra skader, så dette blir en viktig gjennomkjøring for de. I tillegg trenger Inge Olberg og Fredrik Skogstad kamptrening. Vi satser på tre poeng i kveld.

Laget:

Daniel, Runar, Martin L., Inge, Erik, Thomas, Jonas G., Stian, Richard, Bendik , Fredrik S.

Innbyttere: Henrik B., Ivar, Mads, Mathias.

Tirsdag spiller 4. divisjonslaget mot Åkrene, og på fredag møter 4. divisjonslaget Gjelleråsen. Begge går på hjemmebane.