På fredag fikk den best mulige nyheten fra Norges Fotballforbund. Lillestrøm står på motsatt banehalvdel tirsdag 12. april på Høland stadion.

– Da Høland møtte Lillestrøm på Høland stadion i cupen i 2006 kom det rundt 1.400 tilskuere. Nå er det to sammenslåtte klubber som tar imot Kanarifuglene, dermed bør potensialet være større nå. En må også regne med at Kanarifansen kommer i hundrevis fra flisbyen. Jeg publikumspotensialet bør være på 2000 tilskuere, sier vår trener, Arne Henrik Vestreng, til lokalavisa Indre Akershus Blad.

Klubbene er nå enige om kamptidspunktet 18:00. Det passer meget bra for store og små.

Aurskog-Høland har aldri møtt Lillestrøm i cupen, men i 2006 møtte Høland IL kanarifuglene på Høland. De tapte 0-3 etter at Kasey Wehrmann, Magnus Myklebust og Trond Olsen scoret for bortelaget. Vi var i 1. runde i 2014 for første gang. Da møtte vi Ull/Kisa, og vi tapte klart 0-5.

Nå gleder hele bygda seg til ny cupfest, og vi ønsker spesielt hemnesingen Jørgen Kolstad velkommen tilbake!

Vi har laget et event på Facebook, så legg deg til der og få all informasjon.

https://www.facebook.com/events/221800401515563/

Bli med på årets store fotballfest på Høland stadion. Vi kommer til å slippe informasjon både her og på Facebook.

Aurskog Høland sine supportere med bluss