Det ble et noe surt tap i toppoppgjøret mot Fet i 4. divisjon. Serieleder Fet åpnet forrykende og vi klare ikke å heve oss spesielt utover i kampen.

 

Bortelagets spiss, Christoffer Blix, scoret tre mål, og bidro sterkt til at vi tapte 2-4 hjemme på Bjørkelangen.

– Jeg syns vi spiller en ok kamp, men vi gjør noen feilvurderinger i laguttaket. Det lærer vi av, sier trener Bengt Krogstad. Han var heller ikke så fornøyd med dommertrioen:

– Nei, de er med på å avgjøre kampen til Fets fordel, og det irriterer meg. De er ikke konsekvente og det blir vi straffet for.

 

Målene våre ble scoret av Lasse bergan Foss og innbytter Henrik Jensen.

 

Kampfakta:

 

AHFK – Fet 2-4 (1-2)
Mål: 0-1 Christoffer Blix (8), 1-1 Lasse Bergan Foss (30), 1-2 Christoffer Blix (31), 1-3 Espen Søgård (str. 57), 1-4 Christoffer Blix (79), 2-4 Henrik Jensen (81). Gule kort: Mathias hoftvedt og Lars Eirik Svardahl, AHFK. Kjetil Moren Bråthen, Fet. Tilskuere: 130.
AHFKs lag: Mathias Hoftvedt, Mads Mærli (Vegard Aaserud i 28 min), Eirik Haugen, Stian Skjæggenes, Henrik Studsrud, Richard Bjørnstad (Henrik Jensen i 28 min), Lasse Bergan Foss, Martin Vestreng, Steffen krogstad, Lars Eirik Svardahl, Lars Petter Østengen (Anders Presterud i 10 min).
Fets lag: Vidar Anzjøn, Gaute Olberg, Atle Søgård, Ola Røine, Marius Karlsen, Erlend Grønningen (Erik Musum i 19. min), Espen Søgård, Kjetil Moren Bråthen, Frode Sanderlien (Toni Fetahu i fire min), Marius Søgård (Robin Nyhus i 19 min) og Christoffer Blix