De 80 oppmøtte på Høland stadion fikk se en begredelig 1. omgang mot bunnlaget  Nannestad.

Derfor lar vi den omgangen være historie. Etter pausen hevet hjemmelaget seg  flere hakk og rullet over Nannestad.

 

Gode venstrebein

Midtbanemotor Martin Vestreng satte inn 1-0 etter en langskudd med sin gode  venstre, og unggutten Richard Bjørnstad banket inn 2-0 med sin fine  venstreslegge. AHFK fortsatte å produsere målsjanser, og både Steffen  Krogstad og Lars Eirik Svardahl satte hver sin.

Best på et svakt AHFK for dagen var nevnte Vestreng og Lasse Bergan Foss. Med  flere gode rekruttkamper fikk også Stian Skjæggenes starte for AHFK og han  gjorde en god figur.

Kampfakta:

Aurskog-Høland FK – Nannestad 4-1 (0-0).

AHFKs lag: Mathias Hoftvedt, Mads Mærli, Eirik Haugen, Lasse Bergan Foss,  Stian Skjæggenes (Aslak Mjåland Enger i 24 min), Steffen Krogstad,  Martin Vestreng, Vegard Aaserud (Espen Slorafoss i 28 min), Richard  Bjørnstad (Henrik Jensen i 24 min), Lars Eirik Svardahl og Lars Petter  Østengen

 

Svardahl_Nannestad  Ostengen_Nannestad Richard_Nannestad