Bjørkelangen + (G16) vant onsdag 4-2 i 1. divisjonskampen mot Løvenstad på bortebane. Bjørkelangen ledet 2-0 til pause.

 

Etter en trå start, jobbet Bjørkelangen seg inn i kampen med hardt arbeid, gode kombinasjoner og gjennombruddskraft. Gjestene tok ledelsen på et selvmål. Anders Lillesæter la på til 2-0 fra straffemerket etter at Ola Vestreng hadde blitt felt.

 

I 2. omgang hadde Bjørkelangen full kontroll. Viktor Nilsen økte til 3-0, før Løvenstad reduserte. Like etter la Anders Holmedal på til 4-1 på en heading. Da gjorde det ikke noe at Løvenstad reduserte nok en gang helt på slutten.

 

Bjørkelangens lag: Jonas Bakken, Ivar Ransberg, Henrik Bjørnstad, Anders Holmedal, Mathias Nilsen, Ola Grepperud, Viktor Nilsen, Anders Lillesæter, Tobias Olberg, Ola Vestreng og Bendik Vestreng.

 

Benyttede innbyttere: Truls Dahlum Nilsen, Anders Nadden og Henrik Foss.