Uttalelsen kom fra Martin Vestreng fra benkplass underveis i den viktige kampen mot Borgen. Han fikk se rekruttlaget kjøre over Borgen i store perioder. Det ble til slutt 5-2 mot blåtrøyene.

 

AHFK 2 startet strålende og ledet 3-0 etter 35 minutter. De spilte til tider rundt meg forfjamsede bortespillere. Henrik Jensen og Mathias Oppegård (2) scoret målene. Vi burde ha ledet med det dobbelte, men både dommer og egne dårlige avslutninger ødela det.

 

– Det må jeg si. Nå har vi to gode lag. Det er morsomt. Noen av unggutta er jo strålende, sa Martin Vestreng, som var med på rekruttkampen pga ferie på forrige a-kamp.

 

I slutten av omgangen ble det et antiklimaks, og bortelaget reduserte to ganger. Først et frispark og så på hodet etter et frispark. Der var vi for svake.

 

Ser oppover

I andre omgen prøver Borgen å flytte opp spillet, men vi rir greit av de første ti minuttene. Etter det kjører vi kampen igjen og nevnte Jensen og spissmakker Håkon Bergsjø sendte oss på sikker grunn. Nå klatret vi opp til 8.plass, og vi må våge såpass at vi ser oppover på tabellen.

 

Laget: Daniel Enersen, Aslak Enger Mjåland, Eirik Haugen, Tormod Sørli, Jørgen Enger, Mathias Oppegård, Tor Erik Tømmerbakk, Lars Kopperud, Martin Lie, Henrik Jensen, Håkon Bergsjø.

 

Benyttede innbyttere: Martin Vestreng, Bård Kolstad, Magnus Kragtorp, Runar Nadden, Patrik Hagen og Kenneth Bergersen.