(Henrik Jensen ble felt og skaffet straffe for samarbeidslaget for junior. Foto: Espen Bråthen)

Skrevet av: Tormod Bjerkrheim Sørlie


Kampen startet med en forsinkelse. Dommeren trodde kampen skulle spilles neste dag.
En mann fra Kløfta sitt A-lag tok på seg ansvaret for de første 20 minuttene av kampen, da tok dommeren resten. Første omgang var en meget svak omgang av oss, vi hadde lite ball og veldig mye personlige feil. Vi hadde motvind og ganske mye flaks. Vi kunne fort ha hentet 3-4 baller i kassa, men slik ble det ikke. Vi hadde knapt en sjanse, men ut av ingenting kommer Henrik Jensen seg innenfor 16 meteren og blir dyttet overende. 0-1 ved Steffen Krogstad, sikkert ned i venstre hjørne fra krittmerket.

Like før pause utlikner Kløfta med et langskudd etter tamt forsvarspill. Trener Bengt Krogstad var ikke fornøyd med guttene etter første 45.

Etter kloke ord i pausen ble det en annen stemning i laget og vinden var på våres side. Prestasjonene fra juniorene økte betraktelig. Simen Kroken hadde gode innlegg denne kampen, det resulterte i scoring ved Tormod Bjerkrheim Sørlie (1-2 60 min) og Richard Bjørnstad (1-3 70 min). I andre omgang hadde vi god kontroll og kunne fint hente hjem 3 poeng.

Laget:
Ahmed Joiuni
Aslak Mjåland – Tormod Bjerkrheim Sørlie – Kristian Sether – Jørgen Enger
Christian Krogstad – Steffen Krogstad – Richard Bjørnstad – Henrik Studsrud
Henrik Jensen – Brian Aardahl Aas

Inbyttere: Simen Kroken (spilte 80min), Martin Gadderud Holt (20 min), Glenn Kristian Skogholt (10 min)

Richard ble skadet etter 10 min men kom inn igjen spilte 35 min i andre omgang.