(Martin Vestreng tok på seg trenerdressen til kampen mot Fenstad. Foto: Espen Bråthen)

 

AHFK opplevde mannefall før bortekampen mot Fenstad. De sendte 11 spillere opp til Fenstad, og de tapte 1-4.

Starten på kampen var derimot god for hvittrøyene. De tok ledelsen ved Anders Presterud etter et fint angrep. Noen minutter senere hadde de en alle tiders mulighet til å doble ledelsen. Midtbanespiller Kenneth Bergersen brant dessverre straffesparket, og AHFK slapp Fenstad inn i kampen igjen. De utlignet rett før pause.

I andre omgnag ble det for tøft for bortelaget og Fenstad tok en fortjent 4-1-seier til slutt.

Martin Vestreng, som soner tre kamper for rødt kort på a-laget til AHFK, trakk på seg trenerdressen og styrte laget.

–          Vi var gode i starten, og uheldige og udyktige foran mål. Vi burde ha ledet mer, sier Martin

Lars Kopperud og Kenenth Bergersen var AHFKs beste spillere. Midtbanespillerne er ordentlig på vei tilbake fra henholdsvis skade og pause. Ros også til Anders Presterud, som scoret sitt syvende mål på fire kamper.

 

Kampfakta

Fenstad – AHFK 2 3-1 (1-1).

Målscorer AHFK: Anders Presterud.

AHFK 2s lag: Daniel Enersen, Martin Gadderud Holth, Tor Erik Tømmerbakk, Kristian Sæther, Runar Nadden, Erik Bjerke, Lars Kopperud, Kenneth Bergersen, Henrik Jensen, Magnus Kragtorp og Anders Presterud.

 

 

Tekst: Espen Bråthen