AHFK vant enkelt og greit mot et tamt og svakt AFSK. Allerede etter 14 minutter virket kampen avgjort etter at Lars Petter Østengen hadde satt inn to mål. Det ble kun ett mål til, av Lars Eirik Svardahl, og det ble 3-0 hjemme på Bjørkelangen.

 

AHFK – AFSK 3-0 (2-0)

1-0 Lars Petter Østengen (str. 10), 2-0 Lars Petter Østengen (14), 3-0 Lars Eirik Svardahl (47). Gule kort: Vegard Aaserud og Lars Petter Østengen, AHFK. Brian Aas og Jakov Semaskevic, AFSK. Rødt kort: Stian Lerdahl, AFSK. Tilskuere: 253.

AHFKs lag: Mathias Hoftvedt, Mads Mærli, Eirik Haugen, Lasse Bergan Foss, Henrik Studsrud, Steffen Krogstad (Carl Oscar Moe Borgersrud i 29 min), Vegard Aaserud, Stian Skjæggenes (Lars Kopperud i 15 min), Richard Bjørnstad (Henrik Jensen i 45 min), Lars Petter Østengen og Lars Eirik Svardahl.

 

IMG_8547