I den grad at noe er godkjent når man taper en fotballkamp. Flisa er et godt 3. divisjonslag, og vi hang med i store perioder av kampen. Flisa var best, og vant fortjent, men vi ser at det ikke er lang vei opp til topplag i 3. divisjon.

Det ble ingen perfekt oppladning til kampen. Snøen lavet ned, og vi fikk noen forfall før kampstart (Flisa hadde heller ikke toppet lag). Banemannskapet gjorde en kjempejobb, og vi gjorde også en god jobb på banen. Det var to lag som stod høyt i banen, og det preget kampen. Det ble dermed en åpen og fartsfylt kamp på Høland stadion.

Vi startet kampen bra, og etter 25 minutter tok vi ledelsen med Lars-Eirik Svardahl etter en corner. Etter det tok Flisa over kampen og presset oss hardt. De scoret ett mål før pause, og like etter satte de inn to mål til. Nå hang vi ikke helt med, men vi løftet oss etter Flisa tredje scoring. Vi gikk inn i en god periode igjen, og vi vant ballen høyt og skapte noen sjanser. Først reduserte Martin Vestreng med et godt skudd fra 20 meter, før Svardahl utlignet med sin andre scoring for dagen.

– God opplevelse

Like etter glapp det bakover for oss igjen, og Flisa gikk opp i ledelsen. Like før slutt avgjorde de kampen på et straffespark, og vi tapte 3-5 mot et godt 3. divisjonslag.

– Vi hadde noen gode perioder med godt press som ga oss gjenvinninger. Vi slipper inn for mange lettkjøpte mål, og det må vi jobbe med, sier trener Arne Henrik Vestreng. – Det ble en god opplevelse for spillerne mot et godt 3. divisjonslag.

Laget: Jonas Hemmingbye, Inge Olberg, Tormod B. Sørlie, Lars Kopperud, Christian Helbostad – Henrik Jensen, Martin Vestreng, Richard Bjørnstad, Stian Skjæggenes, Lars-Eirik Svardahl, Bendik Vestreng. Benyttede innbyttere: Ola Vestreng og Runar Nadden.

Du kan lese Flisas referat her.

Neste treningskamp er lørdag 7. mars mot Eidsvold IF.