På lørdag ble det seier mot Gjerdrum – vår andre seier på rad mo et 3. divisjonslag. Vi slo Gjerdrum med 4-2.

Det ble derimot en elendig start for oss. Gjerdrum gikk ut i 100 og vi hang ikke med. De tok ledelsen etter litt slapt forsvarsspill av oss, og det andre kom på et frispark.

– Litt rot i starten, da hadde Gjerdrum et voldsomt trøkk og tempo, men så henta vi oss inn å tok over hele kampen, sier keeper Jonas Hemmingbye.

Etter 25 minutter var nok nok. Gutta tok tak i kampen, og vi dominerte etter hvert. Først reduserte Ola Vestreng, så utligna Lars-Eirik Svardahl etter målgivende fra stopper Eirik Haugen. Eirik var ikke fornøyd med kun en målgivende, og han sendte oss i ledelsen etter en strøken pasning fra Martin Vestreng.

I andre omgang var vi det beste laget og hadde stort sett kontroll. Vi hadde tre skudd i stålet, og produserte noen andre småsjanser. Vårt siste mål ble scoret av Bård Kolstad. Dermed vant vi 4-2 mot Gjerdrum.

– Den første halvtimen ga vi Gjerdrum for mye rom og to billige mål. Den siste timen tok gutta skikkelig tak i kampen og var best i alt. Vi skapte mange sjanser og den defensive organiseringen var bunnsolid, var trener Arne Henrik Vestrengs dom etter seieren.

Keeper Jonas Hemmingbye har vært en solid forsterkning, og han har glid fint inn i gruppa. Mot Oppsal var han meget god, men en selvkritisk blakerværing var ikke like fornøyd mot Gjerdrum.

– Er greit fornøyd med egen innsats, men jeg rota ved en situasjon i første omgang som ikke var helt bra, sier Jonas.

Neste treningskamp er mot Rømskog på torsdag. Det blir en rekrutt-/juniorkamp slik at flere får seg en god gjennomkjøring. Kampen spilles på Høland stadion kl. 20:00. Vel møtt!