Det ble 1-2-tap mot seriekollega Eidsvold IF. Vi hadde fortjent mye bedre, men vi må bli enda mer kyniske foran begge målene.

Vi startet kampen med høyt press, og vi kjørte over bortelaget. Det ble skapt flere gode sjanser. Det nye spissparet, Bård Kolstad og Lars-Eirik Svardahl, fikk mye rom å boltre seg, og sammen med Henrik Jensen burde de satt en scoring eller to. 16 minutter ut i kampen kontret Eidsvold, og det godt, og David Jansen gjorde ingen feil alene med Rune Hoftvedt. Vi fortsatte å skape sjanser, men Eidsvolds gode keeper Glenn Wilsgård stod som en vegg. Det er lov med god keeper. Like før pause satte Eif inn sin andre scoring ved Gaute Granheim.

Haugen, Iversen og Bjørnstad

Vind!

I andre omgang gikk vi rett i angrep igjen, og denne gang fikk vi uttelling. Stian Skjæggenes avanserte 2-3 meter, og han satte ballen i mål fra cirka 12 meter. Godt skudd av midtbanespilleren. Utover i omgangen tok vinden ordentlig tak, og det var vanskelig å spille god fotball. Vi fortsatte å skape sjanser, men de gangene Wilsgård ikke reddet stod stolpe og tverrligger i veien.  Når vi i tillegg bommer på åpent mål et par ganger blir det vanskelig å vinne fotballkamper.

Alt i alt var dette en god kamp fra oss. Eidsvold er en av seriefavorittene, og at vi er en god del bedre enn de er positivt. Vi ønsker å takke EIF for en god kamp med veldig hyggelig tone mellom spillere og ledere. Vi ønsker de lykke til fremover. Dommer Mahir Cagatay hadde en veldig god kamp sammen med sine assistenter.

AHFKs lag: Rune Hoftvedt – Christian Helbostad, Eirik Haugen, Lars Kopperud, Joar Akselsen – Henrik Jensen, Ola Vestreng, Stian Skjæggenes, Richard Bjørnstad – Bård Kolstad og Lars-Eirik Svardahl. Benyttede innbyttere:  Henrik Bjørnstad, Bendik Vestreng,

 

Eidsvolds lag: Glenn Wilsgård – Simen Martinsen, Andreas Grimstad, Gaute Granheim, Tommy B. Nilsen – Vegard Tanem, Espen B. Ottesen, Otto Dahl, Stian Halberg – David Jansen og Magnus Iversen. Benyttede innbyttere: Martin Andresen, Jim Pedersen og Oscar Ekstrøm.
Neste treningskamp er mot det gode 3. divisjonslaget Oppsal. Der får vi virkelig testa oss. Velkommen til Høland stadion kl. 12:00 14. mars.
Wilsgård redder fra Kolstad