Ny treningskamp står på trappa. Nå venter Oppsal på Bjørkelangen kl. 12:00 på lørdag.

Oslolaget har en suveren historie de siste årene, hvor de har hatt stort fokus på egenutviklede spillere. De har blitt en foregangsklubb i Oslo, og vi gleder oss til å møte de. De har de siste årene vært et godt 3. divisjonslag, og de har opprykksambisjoner. I fjor ble de nummer tre, fem poeng bak Sprint/Jeløy som rykket opp. De har mistet sin trener til Lørenskog, men har selvfølgelig ansatt en trener som har gått gradene i Oppsal. Hittil i år har de vunnet de fleste treningskampene, blant annet mot Gjerdrum, Rælingen og Frigg. Det blir altså tøff motstand på lørdag.

For vår egen del har vi spilt godt i de fleste treningskampene, men vi har vært litt for lite kyniske bakover. Nå får vi nok en gang testet oss mot god motstand. Det er fortsatt flere spillere ute på grunn av skader, men det blir bedre og bedre.

Troppen:

Jonas Hemmingbye, Daniel Amundsen, Christian Helbostad, Tormod B. Sørlie, Eirik Haugen, Lars Kopperud, Joar Akselsen, Runar Nadden, Henrik Bjørnstad, Martin Vestreng, Steffen Krogstad, Ola Vestreng, Henrik Jensen, Mathias Nilsen, Bård Kolstad, Bendik Vestreng og Lars-Eirik Svardahl.

 

AHFK Oppsal