Det ble seier med 4-2 for juniorlaget mot Flisbyen på onsdagskvelden. Knallbra start.

Skrevet av Per Grahn

Vi møter Flisbyen hjemme på Høland stadion. Fint vær, og godt med publikum. Vi er spente, da vi kun har fire juniorspillere, resten er 15 og 16-åringer. Vil vi takle nivået?

Vi går på banen med fokus på press på ballfører, jobbe sammen i det defensive arbeidet, og når vi vinner ballen skal vi ha raske involveringer, tørre å spille ball, og når vi angriper skal det gå raskt og direkte. Fra start «trøkker» gutta til, og viser raskt at dette nivået har vi inne. Midtbanen vinner de fleste duellene, og før to minutter er gått setter Thomas Bjørklund inn første målet.

Aurskog-Høland fortsetter å ville mest i duellene, og holder presset oppe. Gutta scorer tre ganger til. Jonas Grahn med «kjæjva» fra 18 meter, Thomas Bjørklund legger ballen kontrollert i lengste hjørnet på en kontring og Simen Aaserud blir spilt igjennom i 16 meteren, vender og setter ballen i nettet. I første omgang var Flisbyen sjelden en trussel, men klarer å score etter at vi glipper i duellspillet på en dødball.

 Vi taklet nivået!

Andre omgang blir ikke av samme kvalitet, men er også en helt grei innsats av gutta. Vi fortsetter å vinne dueller. Vi er det laget som vil mest og har best struktur på spillet, men der vi fikk til raskt pasningsspill i første omgang, blir vi litt mer omstendelige i andre, med dertil flere balltap. Vi fullfører likevel omgangen i god stil, men får et kontringsmål mot oss.

Vi var spente; ville vi takle nivået? Det gjorde vi! Vi er særlige fornøyd med at vi er tøffe i duellene, og at vi trykker etter med laget i angrep. At midtbanen melder seg på scoringslista er også viktig erfaring å ta med seg inn i neste kamp.