Unggutta på AHFK spilte en god kamp mot rutinerte Ull/Kisa 3 mandag. Vi ledet, men tapte til slutt.

– Vi startet kampen bra og tok ledelsen ved Stian etter ett kvarters spill, men Kisa utlignet rett etterpå etter litt klabb og babb i feltet. Vi fortsatte og kjøre kampen og banens beste Stian Skjeggenes scoret på ny etter ca.30 min, sier trener Gjermund Ottesen.

Kisa tok litt over på slutten av 1.omgang, og vi ga bort for mange lette frispark og de skapte noen halvsjanser på dødballer. Andreomgangen startet også bra for vår del med mye bra spill, men etter en time så klarer vi ikke og få klarert ballen i eget felt og de scorer. Noen minutter senere scorer de på nytt etter en kontring.

– Like etter har Stian en heading på innsiden av stanga. Vi prøver og flytte opp spillet på slutten, men får dessverre ingen uttelling, sier Ottesen. Kisa vinner kampen på grunn av at de er litt smartere og mer rutinerte enn oss, og vi må slutte med å slippe inn enkle mål.

– Gutta skal ha ros for innsatsen og spillemessig gjør vi en bra kamp, stor framgang fra sist, fortsetter gutta slik så vil poengene komme, sier Ottesen.

Gledelig var også at alle juniorene, og to guttespillere, stod på og gjorde en meget god innsats. Neste kamp for rekruttlaget er mandag 27. april mot seriefavoritt Nittedal. Vi skal de en skikkelig god kamp.

Laget: Daniel Amundsen, Runar Nadden, Martin Lie, Inge Olberg, Erik Bjerke, Thomas Bjørklund, Jonas Grahn, Stian Skjæggenes, Richard Bjørnstad, Bendik Vestreng og Fredrik Skogstad. Innbyttere: Henrik Bjørnstad, Ivar Ransberg, Mathias Nilsen, Mads Sæther.

Bilde: Stian Skjæggenes var vår beste mot Ull/Kisa 3.