Kontakt oss: 4522 4573|espen@grafiskervice.com

Guttelaget slo til

April 23rd, 2015|

Det var en spent gjeng av spillere og ledere foran serieåpning G16. Hvor står vi? Fokuset før kampen var spilleglede, innsats og duellstyrke. Og det fikk vi se til fulle i dag!

Kampen startet jevnt.

– Vi viste tæl og innsats i dueller over hele banen. Første omgang gir et tydelig bilde av at Frogner er […]

Målaksjer 2015 for Aurskog-Høland FK

April 20th, 2015|

Aurskog-Høland Fotballklubb (AHFK) selger målaksjer for sesongen 2015, hvor vi håper at nettopp DU kan bidra til å støtte fotballen i AHFK.

Aurskog-Høland Fotballklubb ble stiftet 12.11.12  i den hensikt å gi et godt sportslig tilbud til fotball- spillere fra 15 år og oppover i Aurskog-Høland Kommune. Vi har også som målsetning å tilby aktivitet til […]

Guttelaget tapte mot Sørumsand

September 12th, 2013|

Bjørkelangen+ tapte fortjent 2-5 mot Sørumsand – uten nøkkelspillere som Anders Holmedal, Anders Nadden og Bendik Vestreng. Men når faste spillere er ute, får andre spillere muligheten til å vise seg fram. Sørumsand ledet 3-1 til pause. Bjørkelangens målscorere var Tor André Midtbø og Ola Vestreng.

 

Laget: Jonas Bakken, Ivar Ransberg, Henrik Bjørnstad, Viktor Nilsen, Mathias […]

Guttelaget slo Løvenstad

August 16th, 2013|

Bjørkelangen + (G16) vant onsdag 4-2 i 1. divisjonskampen mot Løvenstad på bortebane. Bjørkelangen ledet 2-0 til pause.

 

Etter en trå start, jobbet Bjørkelangen seg inn i kampen med hardt arbeid, gode kombinasjoner og gjennombruddskraft. Gjestene tok ledelsen på et selvmål. Anders Lillesæter la på til 2-0 fra straffemerket etter at Ola Vestreng hadde blitt felt.

 

I […]